MISIJA FIRME

 

 


    Inženjering u prehambenoj industriji je jedna multidisciplinarna delatnost koja se pored teorijskih saznanja iz raznih struka velikim delom oslanja na iskustvo projektanata.

    Prilikom osnivanja firme pre deset godina tim inženjera je postavio sebi cilj da izgradi inženjersku kuću koja će svoje poslovanje zasnivati na stručnosti, preciznosti i savremenim tehnologijama. Tokom godina ulagano je u usavršavanje ljudstva i kompjuterske tehnike, tako da danas pokrivamo sve segmente modernog projektovanja koju prati najsavremenija kompjuterska štampa na velikim formatima.

    U inženjerskim uslugama tipa "ključ u ruke", nastupamo sa proverenim i renomiranim izvođačima radova iz svih segmenata konkretnog i kompleksnog posla, kao što su arhitektonsko-građevinski radovi, infrastruktura, tehnologija, energetski tretmani, zaštita životne sredine, probni rad postrojenja, itd.

    Uspostavljajući prijateljske poslovne odnose sa najznačajnijim inostranim proizvođačima opreme imamo uvid u bitne detalje uređaja i nove tehnologije što nam obezbeđuje brzu izgradnju pogona, a u budućnosti blagovremeno otklanjanje eventualnih kvarova.

    Detaljno poznavanje pogona i proizvodnog procesa, koje smo stekli tokom godina, razvila se u prednost na polju distribucije hemijskih sredstava za održavanje kompletne higijene i funcionalnosti pogona. Zastupamo svetski poznate proizvođače sa kojima u svakom trenutku možemo ponuditi optimalnu koncepciju pranja, dezinfekcije, podmazivanja i sl. Cilj nam je da našim klijentima omogućimo optimalno funkcionisanje izgrađenog pogona i obezbedimo dugi eksploatacioni vek.

 

D.O.O. "PTI" - PROCESNO TEHNOšKI INžENJERING, 21000 NOVI SAD, Bulevar oslobođenja 28

tel/fax: +381 (0)21 63 38 412,e-mail: ptins@EUnet.rs, ptins@InfoSky.net